BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hirek



Alkalmazásfejlesztési feladatok

A BM Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatala tárgyalásos eljárást indított a mozgásukban korlátozott személyek parkolási igazolványának bevezetéséhez szükséges alkalmazásfejlesztési feladatok végrehajtására. Az ezen belüli feladatok: igazgatásszervezési feladatok ellátása, igazgatási rendszerterv elkészítése, informatikai rendszertervek elkészítése, központi nyilvántartás és a hozzá kapcsolódó karbantartó rendszer kifejlesztése háromrétegű architektúrában, okmánymegszemélyesítési funkció támogatása a kialakított rendszeren belül, az érintett külső rendszerekkel közvetlen rendszerkapcsolatok biztosítása, valamint bevezetést támogató szolgáltatások biztosítása (felhasználói üzemeltetési kézikönyv, oktatási anyagok elkészítése). Részajánlat nem tehető. A teljesítés folyamatos a szerződés megkötésének időpontjától 2004. október 1-jéig, az ajánlati dokumentációban meghatározott részteljesítések szerint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Kommunikációs szoftver

A Belügyminisztérium tárgyalásos eljárást indított MetaMorpho típusú automatikus ujjlenyomat-azonosító rendszerhez (AFIS), az ANSI NIST-ITL1-2000 szabványnak megfelelő interfészfelületet szolgáltató, a CJIS-RS-0010 (Electronic Fingerprint Transmission Specification) ajánlásra épülő tranzakciókat vezérlő kommunikációs szoftver szállítására és üzembe helyezésére, valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére. A határidő a szerződés megkötését követő hat hónapon belül. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



ECDL-oktatócsomag

A Számítástechnikai és Ügyvitelszervező Rt. nyerte az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos eljárását. A feladat: 58 000 + 20 százalék ECDL-oktatócsomag (könyvek és CD-k) gyártása és szállítása. A beérkezett ajánlatok száma egy. Az ellenszolgáltatás összege: 157 530 000 forint + áfa. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Egységes monitoring informatikai rendszer

A Welt 2000 Kft. a nyertese a Nemzeti Fejlesztési Hivatal által az egységes monitoring informatikai rendszer fejlesztésére az EU strukturális és kohéziós alapok forrásainak magyarországi támogatási rendszeréhez további feladatok elvégzésére indított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárásnak. Erre egy ajánlat érkezett, melyet az ajánlattételre felkért cég tette. A megajánlott díj összege 25 000 000 forint, ezen belül a szoftvertermék-kiegészítéseket, rendszerelemeket és ezek felhasználási jogáért megajánlott 22 500 000 forint, a többi a szoftvertermék-kiegészítések, -rendszerelemek továbboktatásának díja. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Optikai összeköttetés

A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda tárgyalásos eljárást indított 10 vidéki és 13 budapesti intézmény optikai (üvegszálas) összeköttetéseinek kialakítására. A 23 összeköttetésből bármelyikre adható részajánlat. A teljesítés határideje 2004. november 1-je. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Távközlési szolgáltatások

A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda tárgyalásos eljárást indított nagy sebességű hálózattal ellátott intézményei (minimum 34 Mb/s) számára nyújtott VoIP-szolgáltatáshoz távközlési szolgáltatás beszerzésére a nyilvános távbeszélő-hálózatokba irányuló hívások végződtetéséhez négy tételben. Az ezek szerinti hívásirányok és mennyiségek: helyi hívások, minimum négy, maximum nyolc ISDN-30 csatlakozás; távolsági hívások, minimum négy, maximum nyolc ISDN-30 csatlakozás; belföldi mobilhívások, minimum nyolc, maximum 16 ISDN-30 csatlakozás; valamint nemzetközi hívások, minimum két, maximum négy ISDN-30 csatlakozás. Részajánlat tételenként lehetséges. A teljesítés határideje 2004. április 24-e. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Integrált humán információs rendszer

A MÁV Rt. nyílt pályázatot írt ki integrált humán információs rendszerének kialakítására. Ennek keretében a feladat: szoftvertermékek szállítása; Oracle HRMS vagy SAP R/3 HR vagy a megnevezettekkel egyenértékű szoftvercsomag szállítása; integráltan kapcsolódó e-learning szoftvercsomag szállítása; kapcsolódó dokumentum archiválási szoftvercsomag szállítása; szolgáltatás nyújtása; a leszállított termékek implementálása; annak részeként kiemelten tervezés, telepítés, beállítás, tesztelés; az ajánlatkérő igényeinek kielégítéséhez szükséges programfejlesztés; a leszállított termékek integrálása egymással és az ajánlatkérő meglévő rendszereivel; a humán folyamatok és a belső szabályozások átalakítása, illesztése a szoftverekben megtestesülő gyakorlathoz; adattisztítás, kezdeti adatfeltöltés; az ajánlatkérő munkatársainak oktatása; a projekt és az implementáció dokumentálása; az éles rendszer támogatása; az integrált rendszer hardverkövetelményeinek definiálása, méretezés; projektmenedzsment; szoftverkövetés a projekt befejezését követően; fejlesztői és tanácsadói támogatás a projekt befejezését követően. A nem specifikált részletekkel kapcsolatban a legjobb gyakorlat szerinti működőképes megoldások kidolgozására és az ajánlatkérő működési modelljébe történő illesztésére kell ajánlatot tenni. Ajánlattevő a kialakításra kerülő rendszert, illetve a megvásárolt licenceket az anyavállalat és többségi tulajdonú leányvállalatai körében kívánja használni. A teljesítés helye: az ajánlatkérő által Budapesten rendelkezésre bocsátott irodákban és hat vidéki regionális központban. Részajánlat nem tehető. Az egyszeri feladat esetében a teljesítési határidő 2006. március 31-e a dokumentációban foglalt ütemezés szerint. A projekt befejezését követő feladatoknál a szerződés határozatlan időre szól. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.