BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek



Mentő- és archiválórendszer

A HM Térképészeti Közhasznú Társaság tárgyalásos eljárást indított nagy kapacitású fájlszervere mellé digitális mentő- és archiválórendszer szállítására. Ennek a következő követelményeket kell kielégítenie: a mentési és archiválási rendszer automatikus működésű legyen, a mentések és archivált anyagok adminisztrációját is automatikusan végezze; tartalmazzon az ajánlat dedikált backup szervert; a rendszernek biztosítania kell a mentett adatok százszázalékos viszszaállítását, valamint az adatok automatizált és egy percen belüli visszakeresését, visszatöltésének megkezdését; mind a mentési, mind az archiválási igények kielégítése egyetlen automatizált szalagkönyvtár alkalmazásával történjen. A beszerzés keretében hat terabájt adat tárolását kell megoldania a szalagkönyvtáron belül, legyen lehetőség a bővítésre; meg kell oldani az adathordozók automatizált és adminisztrált duplikálását. A teljesítés határideje a szerződéskötéstől számított 30 nap. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Lovak egységes nyilvántartása

Az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet tárgyalásos eljárást írt ki a lovak országos, egységes számítógépes nyilvántartási rendszerét biztosító szoftver létrehozására, mely az egyes adatfelvételi és adatfelhasználói helyekkel internetes technológiával egységben kiépített, biztosítja a ma élő lóállomány és utódainak egyedi azonosító- és származásiadat-gyűjtését, feldolgozását. A rendszer kifejlesztésének határideje 2004. április 30-a. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Műholdas adatszórás

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos eljárást indított műholdas adatszórási technológián alapuló egyirányú adatátviteli szolgáltatás nyújtására (legalább 500 közoktatási intézmény számára), az ehhez szükséges infrastruktúra kiépítésére, az intézmények rendszerbe kapcsolására és a rendszer folyamatos működtetésére. A teljesítés országos, és 2004. augusztus 31-ig az utolsó közoktatási intézményt is be kell kapcsolni a rendszerbe, valamint ettől az időponttól számítva 24 hónapon keresztül kell a szolgáltatást nyújtani az intézményeknek. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Adatok kezelése

Az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet tárgyalásos eljárást indított az engedélyezett minősítőhelyeken történő szarvasmarha, sertés, juh (vágóállatok) vágás utáni vágott-test-minősítési adatok fogadását, nyilvántartását és kezelését biztosító központi számítógépes rendszer kifejlesztésére. A rendszer kifejlesztésének határideje: 2004. április 30-a. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Karbantartás, javítás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyílt pályázatot írt ki 11 Ericsson-gyártmányú digitális távbeszélő-alközpontjának, valamint azok számlázóberendezéseinek és a központi gyűjtőgépnek a karbantartására, valamint javítására. A szerződést három évre kötik. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Szerver és alapszoftver támogatása

A Magyar Államkincstár nyílt közbeszerzést indított 210 szerver és alapszoftver támogatására, karbantartására. Részajánlat is tehető. A szerződést 2004. március 1-jétől 3 éves határozott időtartamra kötik. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Eszközparkfejlesztés

A beérkezett két ajánlattevő közül az InfoMix Számítástechnikai Kft. nyerte Békés Város Polgármesteri Hivatalának tárgyalásos eljárását. Feladata egyrészt a rendelőintézet és a polgármesteri hivatal eszközparkjának korszerűsítése, fejlesztése. Másrészt a jelenlegi rendszer bővítése és telepítése, karbantartása, továbbá a kiépített rendszer kezelőinek betanítása, valamint a szélessávú internet-hozzáférés biztosítása az optimális költség/haszon arány elemzésével. Az ellenszolgáltatás összege bruttó 29 929 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Informatikai korszerűsítés

A Synergon Informatika Rt. nyerte a Fővárosi Önkormányzat Nyírő Gyula Kórháza nyílt pályázatát. Feladat a jelenleg 724 fekvőbeteg-ággyal rendelkező ajánlatkérő informatikai rendszerének megvalósítása korszerű, költségkímélő megoldások alkalmazásával, teljes körű klinikai és diagnosztikai, valamint teljes körű gazdasági, műszaki információs rendszer kialakítása, a szükséges HW- és SW-eszközök beszerzése, telepítése, a jelenlegi hálózati struktúra továbbfejlesztése, a leszállított HW- és SW-eszközök hálózatba történő kötése, valamint a megvalósított informatikai rendszer üzemeltetése és karbantartása a futamidő alatt. A beérkezett ajánlatok száma tíz. Az ellenszolgáltatás összege: 90 000 000 forint + áfa + 1 251 000 forint + áfa/hó üzemeltetési díj. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Multimédiás prezentációs eszközök

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos eljárást indított multimédiás prezentációs eszközök három csomagban történő beszerzésére. A teljesítés helye: országos, Magyarországon nyilvántartásba vett, a közoktatásról szóló törvény alapján a szakiskolának és középiskolának minősülő közoktatási intézmények. Részajánlat az egyes készletcsomagokra tehető, de ezen belül teljeskörűen. A szerződés aláírásától számított három hónapon belül be kell fejezni a teljesítési helyekre történő kiszállítást, az eszközök üzembe helyezését, telepítését. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.