BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

PC-s számlázás

Egy év alatt negyvenszázalékos növekedést tapasztalt a számlázószoftverek piacán a Revolution Software Kft. A főként kis- és középvállalatoknak szállító cég szerint ez több tényezővel is magyarázható. Egyrészt megnőtt az igény a professzionális megjelenésű számlák iránt, nyilvánvalóvá vált a szoftverek használatával járó idő- és költségcsökkenés. Továbbá kedvezőnek ítélik meg a felhasználók, hogy a programokban lévő kimutatások segítségével naprakész "helyzetkép" kérhető le.

A növekedés másik motorja a kkv-szektor cégeinek egyre erősödő igénye az ügyviteli szoftverek iránt. A múlt évben készült felmérés szerint a hazai üzleti szolgáltató szektor kisvállalatainak már jelentős részének - 88 százalék - van számítógépe, tehát számottevő részüknek már megvan az ügyviteli programok használatához szükséges minimális feltétele. Ennek ellenére jelenleg még e cégek kevesebb mint felének, 43 százalékának van számlázószoftvere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.