BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tömeges MMS céges ügyfeleknek

A vállalati ügyfeleknek szóló új, tömeges képüzenetküldő (MMS-) szolgáltatást vezetett be a napokban a T-Mobile Magyarország Rt. Az újfajta szolgáltatást használhatják egyebek mellett a pénzintézetek az ügyfelek biztonságos tranzakcióiban, vagy szerepet kaphat a felvételi tájékoztatásban is.

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a T-Mobile MMS-központjára közvetlenül csatlakozva a megfelelő programmal számítógépről, az egyedi megállapodás keretében megszabott díjakkal óránként akár 3600 MMS is továbbítható. A szolgáltatással hazai mobilszámokra, e-mail címekre hosszabb szöveggel, képpel és akár zenével együtt figyelemfelkeltőbb, informatívabb üzenetek küldhetők. Az MMS új területeken kínál üzletileg is megfelelőbb kommunikációs lehetőséget, hiszen egy utazási ajánlat vagy egy termék bemutatása képpel és hanggal eredményesebb lehet az egyszerű szöveges információnál.

A piacvezető szolgáltató négymilliót meghaladó ügyfélkörében már közel kilencszázezernek van fényképezőgépes mobilja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.