BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kész a rendszer a mobilfizetésre

Elkészült a Semops rendszerrel és a szükséges alkalmazásokkal a 15 céget magában foglaló, magyar irányítás mellett és döntően magyar részvétellel működő konzorcium. Jelenleg a fizetési megoldás pilot üzemeléseinek telepítése, előkészítése folyik. A szolgáltatás előreláthatólag hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.

Az Európai Unió által is támogatott Semops személyek közötti fizetések, WAP-os és internetes vásárlás, POS-nál és automatánál történő vásárlás, számlafizetés és különböző mobilszolgáltatások, mint parkolás, számlafeltöltés esetén teszi lehetővé a banki számlák terhére történő kifizetéseket.

Az új, Java alapú alkalmazás különböző típusú mobilkészülékeken fut, de készen van a PC-re írt változat is. Az új szolgáltatást az idei CeBIT-en mutatták be. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.