BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Komplex céges rendszerek

A vállalatok a napi működésük során többször találkoznak olyan problémákkal, amelyek egy megfelelően tervezett és kivitelezett informatikai megoldás alkalmazásával áthidalhatók lennének. A döntéshozók helyzetét azonban e téren több tényező is nehezítheti: a hosszú bevezetési és átmeneti időszak, a tervezett informatikai beruházás költsége, illetve az új és ismeretlen rendszerek megbízhatóságával kapcsolatos kételyek.

A Microsoft, üzleti partnereivel közösen, számos komplex megoldást vezetett már be a hazai nagyvállalatok és állami intézmények körében. Rendszerei megtalálhatók többek között az államigazgatás, az élelmiszer-, a gyógyszer-, a feldolgozó-, a nehézipar, a kereskedelem, a távközlés az oktatás, valamint a turizmus területén is.

A világ vezető szoftvergyártójának magyarországi leányvállalata immár harmadik alkalommal rendezi meg az Üzleti Megoldások Konferenciát Budapesten, ezúttal a Royal Szállóban. A mai rendezvényen a kifejezetten közép- és nagyvállalatok számára készült komplex informatikai alkalmazásokat mutatják be.

A konferencián négy témakörben lesznek előadások.Az Informatikai biztonság napjainkban szekcióban nagy hangsúlyt kap a "biztonsági" projektek hosszú távú megtérülésének mérési lehetősége. A Microsoft Business Solutions szekcióban a Microsoft vállalatirányítási rendszereinek, a Microsoft Axaptának, valamint az ügyfélkiszolgáló rendszer, a Microsoft CRM gyakorlati bemutatására kerül sor. A szekció előadói elmondják, milyen üzleti érvek alapján választották az adott alkalmazásokat, s miként lehet azokkal az üzemeltetési folyamatokat hatékonyabbá tenni, és azokat minél kisebb költséggel üzemeltetni.

Egy vállalat hatékony működtetéséhez elengedhetetlen az ott dolgozók egyéni munkájának és csoportbeli együttműködésének folyamatos koordinációja. A Hatékony együttműködés és csoportmunka szekció keretében a Microsoft azon alkalmazásainak gyakorlati bemutatására kerül sor, amelyeket a vállalat a különböző dinamikusan szerveződő és projekt alapú együttműködési, illetve az úgynevezett aszinkron és valós idejű kommunikációs tevékenységeinek támogatására vezetnek be.

Gyakori problémát jelent a vállalatok számára, hogy tevékenységük speciális jellege miatt csak költséges, saját fejlesztések révén képesek a működésükhöz igazítható számítástechnikai rendszerek kiépítésére. A Felhasználói tapasztalatok az alap-infrastruktúrától az üzleti folyamatkezelésig szekció a Microsoft azon platformtechnológiáit mutatja be, amelyek integrálhatósága révén a vállalatok rugalmasabb, költséghatékony és ugyanakkor alacsonyabb kockázattal járó fejlesztésre vállalkozhatnak. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.