BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mobilötletek a nyári szezonra

Az idén is bővíti mobilinternetes szolgáltatási kínálatát a Pannon GSM Rt. A PannonW@P Utazás menüpontjának egyik meghatározó eleme az ötödik éve működő Navigátor, a cella alapú helymeghatározó, objektumkereső szolgáltatás. Az idén már több mint kétszáz magyarországi település lesz része a programnak. Segítségével tájékozódni lehet az adatbázisban szereplő tömegközlekedési vonalak és megállók, üzemanyagtöltő állomások, gyógyszertárak, bankautomaták, éttermek iránt. A rendszer automatikusan megkeresi az előfizetőhöz legközelebb esőket, és elmagyarázza az odavezető utat.

A portálon ettől a turisztikai szezontól a MÁV-menetrend mellett megtalálható az Volán országos vonalhálózata is. A kereső funkció segítségével az indulási és a célállomás mellett a kívánt időszak is megadható, a program pedig a köztes megállókkal és a menetidővel együtt részletesen feltünteti az összes lehetséges buszjárat menetrendjét. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.