BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiállítási pályázat

Az IT Információs Társadalom Informatikai és Távközlési Szolgáltató Közhasznú Társaság (IT Kht.) az Informatikai és Hírközlési Minisztériummal (IHM) kötött megállapodás alapján pályázatot hirdetett több a szakterülethez kapcsolódó nemzetközi kiállításon való részvételre. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 12 millió forint.

Pályázatot nyújthat be valamennyi magyarországi székhelyű gazdasági társaság, szövetkezet, egyéni vállalkozó, amely megfelel a pályázati felhívásban leírt feltételeknek, illetve pályázhatnak gazdasági érdek-képviseleti feladatot ellátó jogi személyek is. A támogatás vissza nem térítendő. Elszámolható költség a kiállítási stand kivitelezési és/vagy bérleti kiadásai. A támogatás mértéke kiállításonként a stand kivitelezési díjának 25 százaléka, de legfeljebb 500 ezer forint. A pályázatok benyújtási határideje: 2005. szeptember 30. A pályázatok elbírálása folyamatosan, a benyújtás sorrendjében történik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.