BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Menedzselten

Novemberben megnyitotta új, menedzselt biztonsági központját a HP Magyarország. A cég 2003 óta foglalkozik biztonsági outsourcinggal. A legutóbbi fejlesztések már arra is irányultak, hogy az informatikai háttér a hitel- és pénzintézeti törvényeknek is megfeleljen. Így ma már tárgyalhatnak a szolgáltatást igénybe venni kívánó bankokkal, biztosítókkal is.

Az eddigi ügyfélkör jellemzÕen a közép- és nagyvállalati körbÕl került ki, akik a szolgáltatás keretében a tÛzfalaik üzemeltetését szervezték ki.

A központ feladatai közé tartozik még a változáskezelés, az ügyféltÕl jövÕ változtatási kérések vizsgálata, elvégzése, hibajavító foltok (patchek) kiértékelése, telepítése, tÛzfalrendszerek ellenÕrzése, hibakeresés, valamint a rendszerekhez kapcsolódó biztonsági konzultáció. A HP biztonsági outsourcing-ügyfelei közé olyan ismert cégek tartoznak, mint a British American Tobacco Hungary, a Dreher vagy a Bricostore. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.