BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Toborzószoftver a Nexontól

A humáninformatikai megoldásokkal is foglalkozó Nexon Kft. mutatta be új toborzási-kiválasztási szoftverét. A humánerÕforrás-gazdálkodás rendszerével integrált, de önállóan is kapható alkalmazás megkönnyítheti a toborzási és kiválasztási feladatok ellátását.

A munkaerÕ-felvételnél a többi HR-szakterülettÕl eltérÕen kevés a kötelezÕen tárolandó információ, és vállalatonként vagy akár pozíciónként változhatnak a munkafolyamat lépései. Az optimális toborzási-kiválasztási szoftver ehhez olyan rugalmas keretrendszert ad, ahol az adatrögzítési eljárásokat és a felvételi folyamatokat a vállalatra szabva, a tényleges hasznosság figyelembevételével lehet kialakítani.

A Nexon új termékének alapját a korábbi munkaerÕ-felvételi modulja és a cég által felvásárolt JobMaster toborzási-kiválasztási szoftvere képezte.

A most piacra kerülÕ alkalmazás nem csak abban újszerÛ, hogy a kiválasztási folyamat nyomon követését beépített automatizmusokkal, csoportos pályázatkezelési funkciókkal támogatja. A beépített e-mailezési rendszer segítségével gyorsabbá és hatékonyabbá válik a jelentkezÕkkel a kommunikáció, az intelligens dokumentumkezelésnek köszönhetÕen pedig az önéletrajzok egységes könyvtárstruktúrában tárolhatók.

Új toborzási-kiválasztási alkalmazásához a cég külsÕ szakértÕk bevonásával kidolgozott kompetenciakatalógust is kínál, amely lehetÕvé teszi a pályázók egységes szempontok alapján történÕ értékelését. (VG)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.