BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Döntéstámogató szoftver

A Földművelésügyi Költségvetési Iroda gyorsított tárgyalásos eljárást indított járványvédelmi térinformatikai döntéstámogató szoftver beszerzésére. A teljesítés helye az Országos Állategészségügyi Intézet, határideje 2007. április 30-a. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Rádióterminálok és tartozékok

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság a központosított közbe-

szerzés keretében tárgyalásos eljárást indított Tetra rádióterminálok és kiegészítők szállítására, valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére a vonatkozó áprilisi kormányhatározat alapján, a Tetra-szabványnak megfelelő 380-385/390-395 MHz-es sávban üzemelő földfelszíni, zárt célú, diszpécserjellegű digitális rádiótávközlő rendszerhez. Az ajánlatok egy vagy több részre nyújthatók be. A teljes mennyiség: 20 000 (+40 százalék) rádióterminál, valamint 23 000 (+40 százalék) tartozék. A szerződés időtartama (a szerződés megkötésétől számítva) 48 hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Tetra-üzemeltetés

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság tárgyalásos eljárást indított Tetra rádióterminálok üzemeltetésére a Tetra-szabványnak megfelelő 380-385/390-395 MHz-es sávban üzemelő földfelszíni, zárt célú, diszpécser jellegű digitális rádiótávközlő rendszerben, a központosított közbeszerzés keretében, keretszerződés alapján. A teljes mennyiség: 20 000 (+40 százalék) rádióterminál, valamint tartozékaik üzemeltetése. A teljesítés időtartama (a szerződés megkötésétől számítva) 48 hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Programrendszer erdészeti felméréshez

A Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egység (KPSZE) nyílt pályázatot írt ki adatgyűjtő, -integráló, -elemző, -értékelő rendszerre az erdészeti környezet állapotának széles körű felméréséhez. Feladat a moduláris felépítésű programrendszer fejlesztése (rendszertervezés, szoftverfejlesztés, kivitelezés, beüzemelés, tesztelés) az ajánlati dokumentáció részét képező műszaki leírásnak megfelelően. A teljesítés határideje (a szerződés megkötésétől számítva) tíz hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Digitális taneszközök

Az Apertus Közalapítvány tárgyalásos eljárásban kér ajánlatokat a gyakorlati képzést támogató modellrendszer és digitális taneszközök készítésére. A teljes mennyiség: a jelentkező által meghatározott modelltípusoktól függően minimálisan 125 digitális taneszköz létrehozása, amelynek elemkészlete legalább 600 témában hatezer feladat teljesítését teszi lehetővé, továbbá a digitális taneszközök működéséhez és szerkesztéséhez szükséges szoftver létrehozása. Becsült nettó értéke 222 666 667 forint. A befejezés határideje 2007. április 30-a. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Informatikai szoftver

A Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egység (KPSZE) nyílt pályázatot írt ki. Feladat informatikai szoftverfejlesztés a hajózási infrastruktúra nyilvántartására, a veszélyes anyagot szállító hajók mozgásának követésére, a hajók vizsgálatára, valamint azok és a hajózási képesítéssel rendelkező személyek nyilvántartására. A teljesítés helye: az Egységes Közlekedési Hatóság területi szerveit képező megyei közlekedési felügyeletek, valamint a Központi Közlekedési Felügyelet és a Közlekedési Főfelügyelet telephelyei, illetve irodái Magyarország egész területén a dokumentációban meghatározottak szerint. A teljesítés határideje (a szerződés megkötésétől számítva) tíz hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Agrár-környezetgazdálkodási Inform. Rendszer

A Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egység nyílt eljárást indított az Agrár-környezetgazdálkodási Információs Rendszerre. A teljesítés helye a Növény- és Talajvédelmi Központi Szolgálat (Budapest). Feladat az adatgyűjtő, -integráló, -elemző, értékelő, a mezőgazdaság környezeti állapotának széles körű bemutatására, illetve a további tervezés támogatására alkalmas, térképi megjelenítést is lehetővé tévő informatikai rendszer kialakítása. A teljesítés határideje (a szerződés megkötésétől számítva) tíz hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


SAP-modulok fejlesztése

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Rt. tárgyalásos eljárást indított a SAP-rendszer moduljainak fejlesztésére. Feladat az MFB Rt.-nél üzemelő SAP-rendszer – főkönyvi (SL, FI), CML, CFM, CB, CO, fedezeti, minősítési, limitkezelési és keret-előjegyzési – moduljainak továbbfejlesztése, továbbá licencek beszerzése. A teljesítés határideje 2007. július 31-e. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Térinformatikai rendszer

A HM Térképészeti Kht. gyorsított meghívásos eljárást indított a nemzetközi térinformatikai együttműködési programban (MGCP) a Honvédelmi Minisztérium által vállalt 1:50 000 méretarányú topográfiai térkép adatsűrűségének megfelelő térinformatikai adatgyűjtési munkák ellenőrzési rendszerének kidolgozására és az ellenőrzési feladatok végrehajtására. Az ellenőrizendő térképi, illetve térinformatikai adatbázis által lefedett teljes terület mérete 108 200 négyzetkilométer. A teljesítés határideje 2009. december 31-e. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


GSM-R rendszer

A MÁV Zrt. tárgyalásos eljárást indított az Eirene és Morane előírásainak teljes egészében megfelelő, a későbbiekben telepítendő ETCS L2 rendszer igényeit kielégítő, az ajánlati dokumentációban részletezett műszaki és biztonsági előírásoknak megfelelő GSM-R rendszer kulcsrakész leszállítására, a szükséges berendezések beszerzésére, üzembe helyezésére a felhívásban meghatározott vasútvonalakon (beleértve az opcióként meghatározott vasútvonalakat is). Feladat továbbá kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, különös tekintettel a szerelésre, rendszerintegrációra, oktatásra, minimum 36 havi üzemeltetés- és karbantartás-támogatásra felelősségvállalással. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)





Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.