BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Saját márkanevű telefon a Vodától - Állítólag igen olcsón

A Vodafone tervei szerint az elkövetkező hetekben piacra dobja a legelső saját márkenév alatt forgalmazott készüléküket.

A Vodafone 710 névre keresztelt 3G-telefont a kínai Huawei Technology gyártja, és egy teljesen szokványos középkategóriás készüléknek számít. Így például a fekete házba zárt szétnyitható mobilt felszerelték egy 1,3 megapixeles CMOS-kamerával, 176x220 képpontos TFT-kijelzője pedig 262.144 szín megjelenítését teszi lehetővé. Belső memóriája ugyan csupán 16 MByte, de ez bővíthető MiniSD-kártyákkal. A 91x46x24 mm-es 99 grammos készülékben helyet kapott még egy Mp3-lejátszó valamint e-mail kliens is, és ellátták azt még alkotói Bluetooth-al és USB-porttal is. A Vodafone 710-es akkumulátora egyetlen feltöltéssel 3,3 órai beszélgetési illetve 300 órai készenléti időre elegendő energiát biztosít a felhasználóknak.

A Vodafone szóvivői azt nyilatkozták, hogy legelső mobiltelefonjuk forgalmazását hamarosan megkezdik, ára pedig nagyon kedvező lesz. (PrimOnline)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.