BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tarol a Videobomb

A Videobomb pár hónappal ezelőtti indulása óta a magyar Internet meghatározó videó-szolgáltatásává vált: csaknem napi 30-40 ezer olvasó, napi 200-300 ezer lapletöltéssel kíváncsi a videóetűdökre és naponta több mint 150 videót töltenek fel, továbbá több százezres lapletöltés generál az oldal, hírelevelére több mint 50 ezren iratkoztak fel. A sikeresebb videó kisfilmeket vagy videóblogokat gyakran egyenként  30-100 ezer néző követi nyomon.

A Videobomb felhasználói októberre már hétköznaponta 3-4 percenként töltenek fel videókat, ez napi átlagban 150-200 db videó-kisfilmet jelent. Mindezt minden bevezető kampány és marketing nélkül, a felnőtt tartalmak teljes negligálása mellett érte el a site.

A Videobomb terveivel kapcsolatban Miskolczy Csaba, a Blogter ügyvezetője elmondta: „A Videobomb elindításával a legfontosabb cél az volt, hogy erősítse a blogoló közösséget egy újfajta médium használatának lehetőségével."

Miskolczy szerint hamarosan a hazai felhasználók által készített filmek egyre nagyobb arányát teszik majd ki az összes elérhető anyagnak és itthon is megjelenhet az ún. vlog, azaz videóbloggolás. Erre már vannak igen sikeres hazai kísérletek. 
A videó-megosztásra és videóbloggolásra alkalmas szolgáltatást kifejlesztő és működtető Blogter ügyvezetője hozzátette: „a Videobombot szeretnék „hirdetőbaráttá” tenni, tehát más hasonló oldalakkal szemben nem engedik meg a felnőtteknek szóló, azaz pornográf videók feltöltését. Jelenleg az Antenna Hungária és a UPC támogatják a szolgáltatást, de számos hirdető tervezi kampányok futtatását. Érdekes formaként megjelentek a videószolgáltatáson viral kampányok is, amely során a hirdetők videóüzenetek juttatnak el a nézőkhöz. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.