BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Világújdonság: Piacon a 10 megapixeles telefon!

Már kapható a Samsung SCH-B600-os, mely jelen pillanatban a világ legnagyobb felbontású fényképezős telefonja.
A 10 millió képpontot számláló képszenzorral ellátott kamera a mai elvárásoknak megfelelően autofókusszal büszkélkedhet, ezenkívül pedig még háromszoros optikai zoommal is fel van vértezve. Ezek mellett az ötszörös digitális zoom, vagy a vaku tulajdonképpen már nem is olyan nagy szám. Videós üzemmódban QVGA felbontású, 15-30 képkocka/másodperc sebességű anyagok rögzíthetők.

A készüléknek nem csak a kamerája, hanem a kijelzője is az abszolút csúcskategóriában versenyez. A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240x320 képpontos felbontású, az általa megjelenített színek száma pedig meghaladja a 16 milliót.

A CDMA 2000 1X EVDO (800 MHz) rendszerű SCH-B600-zal akár televíziós adásokat is lehet fogni, ugyanis az S-DMB műholdas TV-vevő sem hiányzik a telefonból. Az integrált memória MMCmicro memóriakártyák segítségével bővíthető, ezenkívül pedig Bluetooth technológia, PictBridge nyomtatási technológia, valamint MP3 lejátszó szoftver is került a készülékbe. A TV-kimenet és a 128 szólamú polifonikus hangzásvilág már csak a hab a tortán.

Ára 200 ezer forint körül mozogna ha itthon is hozzá lehetne jutni, de egyelőre még csak Dél-Korában kapható. (terimnal.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.