BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Adómentes ADSL-t kínálnak a szolgáltatók

Cégeknek kínált, adómentes dolgozói juttatásként adható ADSL-csomagokkal igyekeznek új ügyfeleket toborozni a szolgáltatók az év végi hajrában - írja a Népszabadság. Az elvileg régóta létező lehetőség összeghatára a közelmúltban jelentősen kibővült, ami várhatóan megnöveli majd a "flottainternet" népszerűségét.

A munkáltatók által fizetett ADSL-csomagok legfőbb vonzerejét eddig is az adó- és járulékmentesség jelentette, s ez nyilván most megnő. Immár dolgozónként évente 400 ezer forint a felső határ, márpedig a legdrágább ADSL-kapcsolat sem kerül többe évi 120-150 ezer forintnál (a keret összevontan értendő, tehát például az étkezési hozzájárulásnak is bele kell férnie).

Bár az adómentes csomagban kínált hozzáférések nem feltétlenül tartoznak a legolcsóbb (lakossági) kategóriába, az év utolsó hónapjaiban a legtöbb szolgáltató kínál valamilyen kedvezményt a munkáltatók meggyőzésére. Egyébként az interneten olvasható ajánlatok arról tanúskodnak, hogy gyakorlatilag az összes szolgáltató célba vette a vállalatokat a flottaajánlatokkal. (Népszabadság)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.