BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az SAP magyar viszonyokra kidolgozott új terméke

Az évi 10 millió euró, több mint kétmilliárd forint árbevétel feletti cégeknek készült üzleti szoftver, az SAP All-in-One ERP Package magyarországi értékesítését kezdte meg az SAP Hungary Kft. - jelentette be Vahl Tamás, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
 

A magyar viszonyokra kidolgozott szoftvert elsősorban azoknak a vállalkozásoknak érdemes alkalmazniuk, amelyek optimalizálni akarják az üzleti folyamataikat, automatizálni a cég tevékenységét, több vállalat közös adatbázisát akarják létrehozni, vagy nem tudják még, hogy mik az iparágát érintő különleges igényük.

A termékhez az SAP pénzügyi támogatás is nyújt a Siemens Finance-szal kidolgozott finanszírozás keretében - mondta el Veres Zsolt értékesítési igazgató. (MTI Eco)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.