BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Betört a Voda a vezetékes piacra is - Új konkurencia

A mobil mellett hétfőtől vezetékes szolgáltatást is nyújt a Vodafone - mondta Babis Mazarakis, a társaság vezérigazgatója pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. 

A Vodafone Otthon szolgáltatás hétfőtől igényelhető, két formában, alacsony havi díjért. A Classic szolgáltatás gyakorlatilag úgy működik, mint egy fix vezetékes előfizetés, s csak otthoni használatra érvényes. Az ügyfél bármilyen belföldi vezetékes vagy mobil vonalat hívhat bármikor, külön-külön ugyanakkora összegért, kapcsolási díj nélkül.

A fejlettebb csomag, a 2in 1 kombinálja a vezetékes és a mobiltelefon előnyeit. A vezetékes és a mobil szolgáltatás egy készülékkel érhető el, s az előfizető egy számlát kap a két szolgáltatásról.

A Vodafone szerint mindkét csomag olcsóbb, mintha más szolgáltatótól, vagy külön-külön venné igénybe az előfizető. A nemzetközi hívások esetén az előfizető a Vodafone átlagos tarifáját fizeti.

A vezérigazgató kérdésekre válaszolva nem nyilatkozott arról, hogy a következő egy évben hány előfizetőre akarnak szert tenni. Azt viszont elmondta, hogy Németországban a Vodafone hasonló szolgáltatására egy év alatt 1,5 millióan fizettek elő.

A Vodafone Magyarországon az Inviteltől vásárolja a vezetékes vonalat.

A Vodafone 7 éve kezdte meg szolgáltatását Magyarországon, s napjainkig mintegy 2 millió ügyfélre tett szert. (MTI Eco)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.