BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A KDB különdíjat nyert az Év honlapja címért folytatott versenyben

Az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség idén negyedik alkalommal hirdette meg az Év honlapja 2006, online marketingkommunikációs  pályázatát.

A tegnap esti díjkiosztás egyik eredményeként a www.kdb.hu "Az év honlapja 2006" versenyen a zsűri különdíját nyerte. Az oldal fejlesztését a Kirowski Zrt. végezte.

Idén több mint 180 pályázó közül 10 kategóriában kapták meg a legjobbak az elismerést, ezen felül 4 különdíj került kiosztásra. 2006-ban a KDB Bank egyedüli pénzintézetként került a díjazottak közé, noha több bank honlapja is említést, dicsérő szavakat kapott a pályázók között - díjat nekik és más pénzintézetnek sem sikerült elhozniuk.

A különdíjat a zsűri így indokolta: Napjainkban egyre több internetes portál tünteni fel oldalain, hogy a kínált tartalom idegen nyelven is elérhető, miközben valójában csak néhány funkció és rövid ismertető áll a látogatók rendelkezésre az adott nyelven. A KDB Bank honlapja példa értékű egyrészt a magyar verzión túl az angol és kínai nyelven elérhető széleskörű tartalom miatt. Másrészt mivel az "Other languages" menüpont alatt számos további nyelven (jelenleg 20 változatban) kínál információkat és kapcsolódási lehetőséget a bank szolgáltatásaihoz. A nyelvek körét folyamatosan bővítve a KDB egyedülállóan széles kapcsolatfelvételi lehetőséget teremt akár saját anyanyelvükön is a bankolni vágyóknak. Egy ilyen apró ötlettel is otthonosabbá, személyes igényekre szabottá lehet tenni a netet használó látogatók számára egy-egy honlapot - és a cég szolgáltatásait. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.