BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jön az internetes mozi

A Magyar Marketingszövetségnek és az Internet Marketing Klubnak Az év honlapja 2006 versenyében, kultúra kategóriában a www.budapestfilm.hu nyerte az első díjat; az oklevelet a honlap kivitelezője, a Kirowski Zrt. képviselője vette át nemrég.

A Budapest Film hamarosan internetmozit is nyit, a www.filmklik.hu címen elérhető szolgáltatást az év végén tesztelik. A nagyüzem a jövő év elején, a tervek szerint már január végén elindul – mondta el a Világgazdaság kérdésére Port Ferenc, a társaság vezérigazgatója.

A beruházásra eddig több mint 100 millió forintot fordítottak; ezt abból a tartalékból fedezték, amely a Mammut mozi eladásából származott.
Az internetes oldalra kattintók katalógusból választhatják ki, melyik filmet szeretnék egyszeri megtekintésre kikölcsönözni vagy letölteni. Az érdeklődők az induláskor közel 300 címből választhatnak. VGO

A teljes cikk ITT olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.