BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Térinformatikai szoftvermodulok

A Honvédelmi Minisztérium Térképészeti Kht. nyílt pályázatot írt ki az ajánlatkérő GeoMedia 6.0 szoftvereivel előállított MGCP (Multinational Geospatial Co-production Program, Többnemzetiségi térinformációs együttműködési program) térinformatikai adatbázisok ellenőrzésére szolgáló GeoMedia vagy azzal egyenértékű szoftvermodulok beszerzésére, egy-egy éves szoftverkövetéssel, folyamatos konzultáció és implementációs szolgáltatás biztosításával. A teljesítés befejezési határideje 2007. december 31. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Gázfogyasztás távleolvasása

Az E.On Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. tárgyalásos eljárást indított a gázfogyasztás távleolvasására. Feladat az E.On IS Hungary Kft. mérési központjának rendszerbővítéséhez szükséges szoftverek és licencek, valamint a Ddgáz Zrt. és Kögáz Zrt. gázelosztási területén található fogyasztási pontok mérési adatainak távleolvasásához távadat- átviteli egységek (terepi egységek) és azok helyszíni paraméterezését biztosító szoftverek szállítása. A teljesítés helye: Ddgáz Zrt. és Kögáz Zrt. elosztói területe. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Tűzfal- és tartalomszűrő rendszerek

A Magyar Nemzeti Bank tárgyalásos közbeszerzést indított a meglévő és a most beszerezni kívánt tűzfal és tartalomszűrő rendszerek, hardver- és szoftvereszközök követésére és támogatására, továbbá tűzfal- és tartalomszűrő szoftverek és hardverek bővítésére, beszerzésére. A szerződés időtartama – a megkötésétől számítva – 24 hónap. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Az IRIS Europe projekthez kapcsolódó fejlesztés

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület tárgyalásos eljárást indított technikai eszközök szállítására és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására, valamint informatikai alkalmazások fejlesztésére az IRIS Europe projekthez kapcsolódóan. A beszerzés becsült értéke (HÉA nélkül) 380 000 euró. A teljesítés kezdése 2007. március 1., befejezése 2010. december 31. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Látogatóbarát múzeumi fejlesztés

A Móra Ferenc Múzeum (a Csongrád Megyei Önkormányzat múzeuma) nyílt pályázatot írt ki eszközök, termékek, berendezések beszerzésére a szegedi intézmény látogatóbarát fejlesztése céljából. A feladat egyedi érintőképernyős terminálok kivitelezése és installálása, korlátozott interneteléréssel, egyedi szoftverfejlesztésével, fényképek és kezdő adatok előállításával, fordításával, kezdő adatfeltöltéssel; beépített és mobil audiovizuális eszközök, bejátszóegységek és szükséges kellékek beszerzése, saját belső hálózat kialakításával, szoftverrel; valamint nyomdatermékek nyomdai előkészítő munkái és nyomdai kivitelezése átadott szöveges anyagból, fotózással, fordítással, szakmai és nyelvi lektorálással, ajándékcsomagok összeállítása, leszállítása. A teljesítés határideje 2007. augusztus 31. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


EMIR üzemeltetése

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nyílt eljárást indított az Egységes Monitoring Információs Rendszer (EMIR) üzemeltetésére és a hosting szolgáltatás biztosítására. Ez egyebek között magában foglalja az informatikai rendszerek és az adatbázis üzemeltetését; az operátori feladatok, az adatbázis és rendszer backup menedzsment, a vírusvédelem, a katasztrófakezelés ellátását; a felhasználóoldali informatikai ügykezelést és tanácsadást; a hardverkapacitás-felügyeletet; a rendszeroptimalizációs feladatokat; az informatikai biztonság-adatvédelmi szint figyelését; a tájékoztatási, figyelemfelhívási kötelezettséget; a rendszer infrastruktúrájának szolgáltatási helyre történő szállítását és üzembe helyezését. A teljesítés kezdése 2007. február 1., befejezése 2009. december 31. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Forgalomszabályozás az M7-esen

Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. nyílt pályázatot írt ki forgalomszabályozó és forgalmi információs rendszer megvalósítására az M7 autópályán. Feladat a műszaki specifikációban meghatározott követelményeknek megfelelő dokumentáció és program elkészítése. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Noteszgép- és asztaligép-szállítás

A Fővárosi Vízművek Zrt. tárgyalásos eljárást indított – igény szerinti lehívással – 100 (+20 százalék) notebook és 250 (+20 százalék) asztali gép beszerzésére. A becsült értéke (HÉA nélkül) 100 millió forint. A teljesítés kezdése 2007. március 1. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.