BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

The best of YouTube - Az örök darab: Star War Kid

A brit Webuser nevű online magazin elkészítette a YouTube legkedveltebb videóinak listáját – pontosabban ennek első részét.

Star War Kid - természetesen nem maradhat ki, mely talán a net legnépszerűbb, legtöbbször megnézett, letöltött kisfilmje.

A hazai nézők is ismerhetik a maradékokat ám ne feledjük, a brit közönséget vették alapul: a talpraesett kongói Guy Goma szerepel, amint éppen interjút ad a BBC News 24 című műsorában. A dolog érdekessége, hogy az afrikai fiatalember valójában állásinterjúra érkezett a televízióba, de összetévesztették Guy Kewney internetes szakértővel, s helyette nyilatkozott az IT-gazdaság aktuális problémáiról.

Szintén érdekes és hatalmas népszerűségnek örvendő darab, amely egy sorozat része: a hangos netes naplót a Peter keresztnevű angol úriember tette fel a YouTube-ra. Ez azért lett európai hírű annak idején, mert a fiatalos lendületű Peter 79 évesen kapott rá a kamaszok egyik kedvenc szórakozására.

Az első helyen szereplő film igazi brit belügy, mert bár igen érdekes látvány Boris Johnson futballmeccs közbeni ténykedése, a konzervatív parlamenti képviselőn nyilván hazájában szórakoznak igazán. (it.news)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.