BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A bloggerek akadályozzák meg a politikusok garázdálkodásait?

Az egyre befolyásosabb bloggerekről ír a National Review Online. Az internetes naplók szerzői kezdenek a washingtoni törvényhozóik idegeire menni, mert nem hagyják a politikusokat szabadon garázdálkodni az adófizetők pénzével. Trent Lott szenátor, a republikánus szenátusi többség egykori vezetője a következőket mondta például az egyik ilyen weboldalról: „Csak annyit akarok mondani a Porkbusters-ről, hogy kezdem őket rohadtul unni. Csak a baj van velük egészen Katrina óta.”

A bloggerek módszere, hogy késlekedés nélkül értesítik az állampolgárokat a pazarló washingtoni költekezésről, amelynek hatására a polgárok reklamálnak választott képviselőiknél. Mindezen túl a bloggerek által keltett felhajtást gyakran felkapja a mainstream média is, így még többekhez eljutnak az adófizetők pénzének elherdálásáról szóló hírek. (mno)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.