BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A TomTom QuickGPSfix most ingyen elérhető

TomTom, a világ legnagyobb hordozható navigációs eszközök gyártója ma bocsátotta ki ingyenes QuickGPSfix szolgáltatását minden TomTom ONE felhasználó számára.

A TomTom ingyenes QuickGPSfix szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a TomTom ONE eszköz minden eddiginél gyorsabban kapcsolódhasson a GPS szatelitekhez. Ez azt jelenti, hogy a TomTom ONE pozíciója az eszköz bekapcsolása után másodpercekkel meghatározott, még akkor is ha a GPS jel gyenge. A felhasználók egyszerÛen installálhatják a QuickGPSfix-et, TomTom ONE eszközük olyan számítógéphez történÕ csatlakoztatásával, amin fut a TomTom HOME, a TomTom ingyenes szoftver alkalmazása.

A TomTom QuickGPSfix hét napra elÕre jelzi a GPS szatelitek helyzetét. A lehetÕ leggyorsabb GPS fix eléréséért, ajánlott, hogy a felhasználók hetente legalább egyszer csatlakoztassák eszközüket a TomTom HOME-hoz. A TomTom’s QuickGPSfix kompatibilis a TomTom GO 910, TomTom GO 710, TomTom GO 510 eszközökkel és a teljes TomTom ONE családdal. VGO 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.