BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Busás nyereséget hozhat a Szaddam-honlap

A világsajtó szinte minden szereplője vezető hírként számol be az iraki diktátor, Szaddam Huszein kivégzésével kapcsolatos és azt követő eseményekről.

A várhatóan bekövetkező eseménnyel kapcsolatosan már 2003. december 14-én bejegyeztetett egy domain nevet Warren R. Royal, amerikai magánszemély.

A választott webcím a saddamexecution.com (Szaddam kivégzése) volt.

Ugyanezen a napon egy másik , Kanadában élő személy is egy kivégzéssel közvetlenül összefüggésbe hozható nevet foglalt le. Az albertai McLeod Capital Corp. a saddamsexecution.com címet jegyeztette be.

Ezen a bizonyos napon vélhetően azért jutott eszébe mindkét személynek a domain bejegyzése, mert a volt iraki vezetőt ekkor fogták el amerikai erők egy farmon az iraki Tikrit városától pár kilométerre.

A domainekhez tartozó honlapokon jelenleg tartalom nem található, azonban a domainabc.hu egy e-mail váltást követően megtudta az utóbbi webcím tulajdonosától, hogy a tegnapi napon tízezernél is több látogató kereste fel a domain névhez kapcsolódó üres honlapot. (domainabc.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.