BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csúcsgép őrülteknek a Dell-től

A Dell a múlt héten megrendezett CES kiállítás alkalmából jelentette be csúcskategóriás XPS asztali számítógépcsaládjának új tagját, a különleges hűtéssel – és nem kevésbé figyelemreméltó konfigurációs lehetőségekkel – szolgáló XPS 710 H2C Editiont.

A főként játékosoknak ajánlott rendszer 3,46 GHz-re húzott, kétmagos Intel Core 2 Duo X6800 processzorral vagy 3,2 GHz-en hajtott, négymagos Core 2 Extreme QX6700 processzorral rendelhető. Hogy a tuning ne okozzon stabilitási problémákat, a gyártó egy összetett hűtőrendszert szerel a gépbe.

Az NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition lapkakészlet köré épülő PC-nek egyéb tekintetben sincs szégyenkeznivalója. A grafikus alrendszer két, SLI-be kötött GeForce 8800 GTX videokártyából áll, a hangot Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic szolgáltatja, a Serial ATA merevlemezekből álló háttértár pedig akár 2 terabájtig hízhat. A fő memória mennyisége maximum 4 GB, és opcionális tételként az Ageia PhysX fizikai gyorsítókártyája is megjelenik a listán. Az XPS 710 H2C ára 5000 eurótól indul. (prohardver.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.