BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mobil e-mail új technológiával - Segítség a katasztrófavédelemben is

Magyarországon is hozzáférhetővé teszi egyedi mobil levelező szolgáltatását a technológiát kifejlesztő izlandi OpenHand cég - jelentették be a tegnapi tájékoztatón.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság használja élesben először Magyarországon a rendszert, amit és a hozzá szükséges mobiltelefonokat adományként kapja a projektben résztvevő fejlesztő cégtől és a Nokia Magyarországtól. 
Az új technológia más mint a jelenlegi azonnali üzenetküldő(push-e-mail) szolgáltatások. A pull-e-mailnek nevezett rendszer leginkább abban tér el az előzőtől, hogy a felhasználó maga dönti el, hogy mikor és milyen mértékben kívánja mobiltelefonjára letölteni a leveleit. Ezzel jobban ellenőrizhető az adatforgalom mennyisége, így a levelezés kevesebbe is kerül.
A forgalmazási jogot az Ingram Micro és partnerkereskedői kapták meg Magyarországra. Céges és egyéni előfizetéssel, de végleges licencvásárlással is hozzáférhető. Szolgáltatófüggetlen, de használatához rendelkezni kell egy mobilos adatcsomag előfizetéssel. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.