BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tétek és befutók Las Vegasban - Melyik cég robbant?

Techguruk és az elektronika iránt érdeklődő lelkes amatőrök tízezrei lepték el a napokban Las Vegast. A világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai rendezvényén, a Consumer Electronics Show-n (CES) sem kisebb a tét, mint az amerikai kaszinóváros rulettasztalainál – minél többet nyerni. Az idén már 155 milliárd dollárnál is nagyobbra becsült globális piacon egyre erősebb a verseny, a nagyok még nagyobb részesedést akarnak, de mindig vannak jelentkezők a kisebb tétekre is.
Az év eleji nagy elektronikai kiállítási trió – CES (Las Vegas), 3GSM (Barcelona), CeBit (Hannover) nyitányának számító rendezvényen szinte minden olyan cég ott akar lenni, amely valamilyen „leggel” robbantana abban az évben a piacon. A Las Vegas-i show már eddig is számos meghatározó technológia „ugródeszkája” volt. VGO

A helyszíni tudósítás ITT olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.