BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Youtube Voda módra

A Vodafone a Live! portál szolgáltatásait kívánja bővíteni egy új funkcióval, amely a manapság internetes igencsak népszerű videomegosztásra épül. A CeBIT-en bemutatásra kerülő új szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy telefonjaikkal készült mozgóképeket töltsenek fel az oldalra, amelyet a többi látogató letölthet.

Ez már önmagában remek ötlet, hiszen manapság már a legtöbb kamerás mobil mozgókép felvételére is alkalmas, az elkészült filmecskéket pedig nem kell külön átpakolni a számítógépre, hogy feltölthetők legyenek, hanem közvetlenül a telefonról megoldható ez. A szolgáltató azonban egy lépéssel továbbment, és ha igazak a híresztelések, akkor a legtöbb letöltést generáló videofilmek gazdái valamilyen formájú anyagi előnyt is kovácsolhatnak lelkesedésükből és/vagy tehetségükből, hiszen a Vodafone jóváírást és különböző kedvezményeket tervez biztosítani a számukra. (mobilarena.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.