BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Százmilliós beruházás online ingatlankereskedelmi rendszerre

A tavaly alapított Immola Kft. eddig mintegy 100 millió forintot költött hardvereszközökre, illetve arra a saját fejlesztésű szoftverre, amely az Immola márkanév alatt induló on-line ingatlankereskedelmi rendszer zavartalan működését biztosítja.

Az Immola által megalkotott rendszer egyik legfontosabb újdonsága, hogy az ahhoz csatlakozó ingatlanforgalmazók részére, egy teljeskörű, a vevőiket és az eladóikat is nyilvántartó ingatlan ügyviteli rendszert biztosít. A rendszer segítségével a felhasználók egyszerűen, naprakészen és számtalan szempont szerint csoportosítva tarthatják számon ügyfeleiket, megbízásaikat, de akár napi feladataikat is. Ez a praktikus lehetőség azonban az adatok kiemelt biztonságát is megköveteli.

– Az Immola fejlesztésének kezdetén tudtuk, hogy egy ilyen több funkciós, interaktív ingatlankereskedelmi rendszer mögött álló hardvereknek, és az általunk fejlesztett programnak is olyannak kell lennie, amelyik szavatolja a ránk bízott információk biztonságos kezelését és őrzését. Éppen ezért a bankoknál megszokott, dupla biztonságot nyújtó háttérről gondoskodtunk – nyilatkozta Földházi Csaba, az Immola Kft. ügyvezető igazgatója, aki elmondta azt is, hogy a februárban induló rendszerre, a számítástechnikai háttér kialakítására eddig mintegy 100 millió forintot költött az Immola Kft.

A rendszer fejlesztői feladatait az E-World Kft. végezte, akiket több ajánlattevő közül választottak ki az Immola Kft. tulajdonosai. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.