BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tarol Potter az Amazonon is - rengeteg az előrendelés

Alig telt el egy pár nap, hogy bejelentették a Harry Potter-sorozat hetedik, utolsó kötetének hivatalos megjelenési dátumát, az Amazon.com internetes könyváruház máris elindította előrendelési kampányát.

A Harry Potter and the Deathly Hallows 2007. július 21-én kerül a boltokba, ám az online könyvkereskedő cégnél már most le lehet adni a megrendelést, ráadásul jelentős kedvezménnyel lehet a vágyott könyvhöz hozzájutni, hiszen a tervezett 34,99 helyett 18,89 dollárt kérnek érte, ami már majdnem 50 százalékos engedmény.

Az Amazon.com az akció keretében a weboldalak tulajdonosait és a bloggereket is körüludvarolja, mert számukra bannereket és egyéb webes eszközöket készítettek, s az Associates programban résztvevőket e-mailben is értesítették, hogy a hatalmas érdeklődéssel várt könyv propagálása útján új szolgáltatással kényeztethetik oldalaik látogatóit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.