BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A jól megválasztott üzlethelyiség fél siker - Szoftver kell hozzá

Új megoldást jelentett be a kiskereskedelmi szektor számára a vezető üzleti intelligencia szállító SAS éves felhasználói konferenciáján, az Orlandoban (Florida, USA) megrendezett SAS Global Forumon.

Az új alkalmazással a cégek ingatlanportfoliójukat optimalizálhatják a megfelelő telephelyek, üzlethelyiségek és raktárhelyiségek kiválasztásával. A SAS továbbá négy korábbi szoftveréhez mutatott be frissített verziót: áprilistól kibővített alkalmazások segítik a nagyvállalatok munkáját a pótalkatrész-készletezésben, áruelosztásban, IT-menedzsmentben és a marketingtevékenység eredményeinek számszerűsítésében.

A legtöbb kereskedelmi vállalat szembesült már azzal, hogy milyen problémákat és plusz költségeket eredményezhet a telephely és a raktárhelyiség rossz elhelyezkedése, nem is beszélve az üzlethelyiség alkalmatlan megválasztásából származó forgalomkiesésről.


Ezekre a logisztikai kérdésekre ad választ a kiskereskedelmi vállalatoknak a SAS új piactervező és portfolió optimalizáló megoldása, a SAS Market Planning and Portfolio Optimization. A SAS Retail Intelligence keretében megjelenő új ingatlan-tervező szoftver a kiskereskedelmi vállalatokat üzlethelyiségeik, telephelyeik és raktárhelyiségeik kiválasztásában segíti.

A megfelelő elhelyezkedés nyereséges működést eredményezhet, amelynek köszönhetően hamar megtérülhetnek az ingatlan vásárlásának költségei. Az új alkalmazás a SAS és két partnere, az ESRI és a BearingPoint együttműködésének az eredménye.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.