BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a MOKMO! - Csak egy mobil kell hozzá

A videók számára többé nincs korlát, csak egy mobiltelefon kell hozzá. A MOKMO egy lendületesen növekvő, mobil videók tárolását és megosztását támogató rendszer, melynek kialakítása során egy önfenntartó, közösségi mobilszolgáltatás létrehozása volt az elsődleges cél.

Minden videó letöltésre alkalmas mobiltelefonnal könnyen használható, ami kezdetben rövid videó tartalommal, majd streaminggel kiegészítve, folyamatosan bővülő kategóriákkal várja a látogatóit.

Jelenlegi kategóriák:poén, zene, felnőtt, sztárok, TV/Mozi, család, sport, állatok, barátok, extrém, egyéb. A MOKMO-ban megéri regisztrálni is, hiszen a közösségben való aktív részvételt a rendszer pontozással honorálja. 

A tagok pontjai a feltöltött videók népszerűsége és a letöltések gyakorisága alapján gyűlik, melyek később számos kedvezményes használatra ad lehetőséget. A mobil videók feltöltése lehetséges MMS-ben, email segítségével, vagy közvetlenül a telefon memóriából, amennyiben ezt az adott telefon típus támogatja.

Elérés: wap.mokmo.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.