BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A pártok honlapjai a politikához hasonlítanak: kaotikusak

A pártok weboldalai csak annyira áttekinthetőek, mint maga a politika. A Fidesz és az SZDSZ videóval is feltöltött információ és élményközpontot működtet, míg az MDF nem fektet nagy hangsúlyt a webes közönség megszólítására, az MSZP honlapja pedig olykor olykor áttekinthetetlen a túl sok információ miatt - állítja Fabricius Gábor reklámszakember.

A hirado.hu azon kérdésére, hogy melyik pártnak a honlapja felel meg leginkább a mai kritériumoknak, a szakértő ezt mondta: a parlamenti pártok közül, egyedül az MDF az, amely úgy tűnik, hogy nem fektet túl sok hangsúlyt a webes közönség megszólítására. A másik három párt gyors, érthető és videóval is feltöltött információ és élményközpontot működtet. Főként az SZDSZ és a Fidesz.

Az ellenzéknek világos a mondanivalója, a kormánypártok gondban vannak, hiszen szak-jellegű kérdésekről nehéz érthetően beszélni.

Az MDF tisztán, érték alapúan kommunikál, ami érthetővé teszi a párt álláspontját. A túl sok információ, mint például az MSZP honlapján átláthatatlanná teszi az oldalt és az ember inkább bele se kezd a böngészésbe - mondta Fabricius, majd hozzátette: általában nem működnek hatékonyan a politikai honlapok, hiszen a napi hírversenyben nem tudnak labdába rúgni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.