BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiskapuk az adózásban - Bevallás előtti nagy ötletek

A kiskapuk és a nagy ötletek iránti töretlen érdeklődést mutatja a HVG Online csoport új weblapjának látogatottsága.

Ezekben a napokban leginkább az önadózó magánszemélyek klikkelhetnek ide haszonnal, mert számukra vészesen közeleg a törvény által megszabott május 21-i bevallási határidő – és nem mindegy, milyen számok kerülnek a bevallási ív tengernyi rovatába. Mint ahogy az sem mindegy, milyen kedvezményeket, adójóváírásokat vehetünk igénybe.

Az adózóna oldalon nemcsak erről található naprakész tájékoztatás.

Ki-ki maga kiszámolhatja a saját konkrét adóösszegeit is az szja-kalkulátor segítségével még május 21-e előtt: személyre szabott, forintokban kifejezett válaszokat kaphat a kérdéseire. Kevesen tudják, hogy ez a határidő azokat számára is fontos, akik a munkáltatójukat kérték fel az adóbevallás elkészítésére: amelyik munkáltató ezt vállalta, annak május 21-éig kell elkészítenie az elszámolást, és arról az igazolást kiadni.

Az oldalról szinte mindent megtudhatunk, ami csak fontos lehet az adózásban; kiskapukat, nagy ötleteket a társadalombiztosítástól a járulékokon át a cégalapításig. Nem véletlenül, hiszen a lap szerkesztésében az ország legjobb szakemberei közreműködnek, köztük olyan nevekkel, mint Vámosi-Nagy Szabolcs, vagy Kupa Mihály.

Nekik is köszönhetően ma már elmondható, hogy az oldal néhány hét alatt mérvadó, közérthető adóügyi hírforrássá vált, amit szakértő vélemények erősítenek meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.