BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Segít az adóbevallásban az új adóportál

Új internetes portált hozott létre a Személyi Jövedelemadózási Szakmai Kollégium, hogy ezzel is támogassa az adózókat a személyi jövedelemadó bevallás kitöltésében. Az szjaguru.hu adóportál szolgáltatásai térítésmentesen vehetők igénybe.
 
A szakkollégium célja az adózási kultúra fejlesztése, illetve szakmai platform biztosítása a magyarországi személyi jövedelemadózás szakértői számára – mondta a kollégium elnöke, dr. Szilágyi Gábor okleveles adószakértő, aki maga is részt vett a rendszer fejlesztésében.
 
Elmondása szerint az indulást korábbra tervezték, de bíznak abban, hogy a bevallások kitöltését és benyújtását utolsó pillanatra hagyók között így is sokaknak segítenek az új szolgáltatással.
 
Kérdésünkre, hogy az 1%-os felajánlások kapcsán miért a Születés Hete háttérszervezeteit ajánlják ügyfeleik figyelmébe, azt a választ kaptuk, hogy a szakkollégium munkatársai szerint a szülés és születés körülményeinek javulásával a születések száma is emelkedhet, ami csökkentheti az elöregedő társadalom gazdasági ellehetetlenülésének veszélyét.
 
Az új adóportál a május 21-i adóbevallási határidő előtt telefonos tanácsadó szolgálat bevezetését már nem tervezi, de fejlesztési terveik között ez is szerepel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.