BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb magyar informatikai siker? Versenyben a Szélessáv Alapítvány

A magyar Szélessáv Alapítvány is esélyese annak az európai uniós díjnak, amelyet májusban, Brüsszelben megrendezésre kerülő Bridging the Broadband Gap 2007 konferencián ítélnek oda a legjobb európai szélessávú projektekért.

Az alapítvány 160 projekt közül került be az elsÕ negyven közé, amivel lehetőséget szerzett arra is, hogy önálló standon mutassa be elképzeléseit és partnereit az érdeklÕdÕknek. A Szélessáv Alapítvány munkájának legismertebb eredménye a Szélessáv KeresÕ, amellyel Magyarország bármely településéről néhány kattintással kideríthetÕ, milyen szélessávú internetelérést kínálnak ott, mely szolgáltatók és mennyiért. Az alapítvány ezt a projektet mutatja be a szélessávú szakadék áthidalásáról szervezett brüsszeli konferencián, és egyetlen magyar esélyese az Európai Szélessáv Projekt Díjnak.

Az Európai Bizottság Információs Társadalomért felelÕs szervezete, a DG INFSO is figyelemmel kíséri az Alapítvány munkáját, amelynek elismeréseként 2006-ban az Alapítvány bonyolíthatta itthon a Bizottság által létrehozott Infrastruktúra Szervezet munkacsoport egyik kérdÕíves felmérését olyan sikeresen, hogy 2007-tÕl a szervezetnek is tagjává válhatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.