BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

NextiraOne-Microsoft együttműködés

A NextiraOne azt reméli a Microsofttal való együttműködésétől, hogy a piac résztvevőit elindítja az egységes kommunikáció felé vezető úton

A NextiraOne a mai napon közzétette a Microsoft Office Communications Server 2007-hez támogatást nyújtó szolgáltatási stratégiáját. A NextiraOne Európa 17 országában kínál átfogó tanácsadást, integrációt és biztonsági szolgáltatásokat ügyfelei számára a Microsoft egységes kommunikációs alkalmazásaival kapcsolatban.

„A Microsoft törekvése a kommunikáció egységesítésére mind a piac, mind pedig ügyfeleink számára igen nagy jelentőségű szerte Európában. Úgy gondoljuk, hogy a vállalataink között fennálló, egyre erősebbé váló kapcsolat a NextiraOne számára is nagyon fontos” – mondta Rafi Kouyoumdjian, a NextiraOne vezérigazgatója.

„A Microsoft Office Communications Server 2007 és a NextiraOne Szakértői Szolgáltatásainak együttes alkalmazásával ügyfeleink felismerhetik az egységes kommunikáció üzleti előnyeit és maximalizálhatják a kommunikációs technológiával kapcsolatos befektetéseiket” – tette hozzá Kouyoumdjian.

„A Microsoft örömmel dolgozik együtt a NextiraOne-nal annak érdekében, hogy egy korszerűbb kommunikációs élményt nyújthassunk ügyfeleinknek – mondta Kim Akers, a Microsoft Egységes Kommunikációs Csoportjának ügyvezető igazgatója. A NextiraOne Európa számos országában jelen van, és tapasztalattal rendelkezik az egységes kommunikációs termékek és szolgáltatások sikeres biztosításában. Együttműködésünk révén a lehető legjobb megoldást nyújtjuk a Microsoft Office Communications Server 2007-et használó ügyfeleink számára.”

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.