BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Böngésző nélkül is vásárolhatunk az interneten

A szoftverfejlesztő cég új termékének segítségével számos webes szolgáltatás, például a Time Warner vagy az EBay érhető el az Asztalról, anélkül, hogy megnyitnánk az internet böngészőt.

Az Adobe nemrég mutatta be a nagyközönségnek új szoftverét, az AIR-t, ami iránt valószínűleg a jelenleg is elsősorban az interneten tevékenykedő vállalatok érdeklődnek majd. A program lényege, hogy egy egyszerű telepítést követően különböző internetes szolgáltatásokat érhetünk el a böngészőnk megnyitása nélkül. A legnagyobb webes auckiós oldal, az EBay mellett az Adobe segítségét vette igénye az AOL Time Warner, a Nasdaq, és a Salesforce.com is.

Az AIR lényege, hogy a szerződő cégek az internetkapcsolat külön kezdeményezése nélkül állandó helyet "bérelnek" a felhasználók számítógépén, folyamatosan felhívva ezzel a figyelmet az aktuális ajánlatokra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.