BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Különlges egyetemi felavatás Debrecenben

Egyedülálló módon került átadásra a Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok új Információtechnológiai Központja

A nagyközönség számára virtuális sajtótájékoztató keretében mutatták be a Központot, melynek létrejöttével a modern technológiai forradalommal lépést tartó szolgáltató egység kezdi meg működését az Egyetem téri campuson.

A Központ feladata lesz többek között a hamarosan Debrecenbe érkező szuperszámítógép elhelyezése és üzemeltetése is.

A modern infokommunikációs technológiák szervezeti egységesítésével, a különböző részterületek integrációjával jött létre a Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok (TEK) Információtechnológiai Központja, mely az Egyetem korszerű informatikai rendszerén belül, azzal szoros egységben nyújtja szolgáltatásait.

Az új Információtechnológiai Központ a TEK telefon-, internet-, szerver- és kábeltelevíziós hálózatát üzemelteti és fejleszti abban az épületrészben, ahol huzalozási központként az országos és a városi internet-, telefon- és televíziós kábelek futnak össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.