BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kínos! Saját portálja győzte le a Yahoo-t Tajvanon

Az ingyenesen használható képeket, blogokat, és videókat szolgáltató Wretch.cc weboldalt tavaly vásárolta fel a Yahoo, mostanra pedig már ez a portál a legnépszerűbb a szigetországban.

A Wretch.cc-t a Business Next, és a tajvani Access Rating Online választotta meg top százas listája vezetőjének – adta hírül a PCWorld.com. A portál 2000 óta vezeti a népszerűségi listákat a találati számok, és az egyéni látogatók száma alapján is.

A Yahoo több mint 22 millió dollárért vásárolta meg a weboldalt, és bár mindent elkövetett, hogy lépést tartson annak fejlődésével, végül mégis alul maradt. A Yahoo Taiwan így második lett, annak ellenére, hogy számtalan új szolgáltatást, például blogot, és angol-kínai szótárt is beépített helyi honlapjába.

A keresőmotorok között az amerikai Google vezet Tajvanon, az internet-óriás a második helyet is elfoglalta helyi keresőjével. A kínai tulajdonú Baidu végzett a harmadik helyen, míg a negyedik az internetes videó-keresést kínáló Flurl lett. Ami a videómegosztást illeti, Tajvanon az I’m TV elorozta az első helyet a YouTube elől.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.