BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ferihegyi-sztrájk: a Budapest Airport aláírta a megállapodást

A Budapest Airport vezetése a maga részéről önmagára nézve kötelezőnek tekinti a szakszervezetekkel közösen kidolgozott sztrájkmegállapodást - közölte a Budapest Airport (BA) csütörtökön.

Bár a dokumentumot még a szakszervezetek képviselői nem látták el kézjegyükkel, a Budapest Airport nevében Jost Lammers vezérigazgató és Zahorán Zsuzsa humánerőforrás igazgató aláírta a megállapodás szövegét.

A megállapodás egy sor, a Budapest Airport dolgozóit érintő munkaügyi kérdésre kínál megnyugtató megoldást, mint például a még érvényben lévő Kollektív Szerződés hatályának meghosszabbítása, az új munkarendekről történő kötelező egyeztetés illetve a kiszervezésekkel kapcsolatos garanciavállalás.

A szakszervezetek a közösen kidolgozott megállapodást nem írták alá. A dokumentum aláírt példányait a Budapest Airport vezérigazgatói titkárságán helyzetük letétbe, hogy bármikor rendelkezésre álljon az érdekképviseletek számára az aláírásra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.