BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Íme egy mobil, kimondottan fiataloknak

A csúszkás W395 Walkman™ mobil beépített hangszóróinak köszönhetően bárkivel megoszthatja kedvenc zenéit. A kiváló minőségű hangzás és az erőteljes basszusok, segítségével barátai egy igazi koncertteremben, vagy diszkóban érezhetik magukat.

A W395 hétfői bemutatásával a Sony Ericsson ezúttal ismét a fiataloknak kíván kedveskedni egy készülékkel. Kiváló zenei élményt élhetnek át azok, akik a különleges, beépített hangszórók, vagy a HPM-64 sztereó headset segítségével szólaltatják meg a legjobb dalokat.

A kedvező árú W395 készüléket a könnyen kezelhető gombok, az 1 GB-os memóriakártya és az FM rádió teszi teljessé.  A Sony Ericsson közkedvelt TrackID™ szoftvere az ismeretlen dalok felderítésében segít.

“A Sony Ericsson büszke a fiatal vásárlókkal fenntartott kapcsolatára; a W395 minden igényüket kielégítve gondoskodik a minőségi zenei élményről” – mondta Alexandre Cardon, a Sony Ericsson Zenei részlegének Termékmarketing Vezetője. Az eddigi legkedvezőbb árú Walkman csúszkás mobilunk segítségével a vásárlók nem csak kedvenc zenéiket, hanem videóikat és fényképeiket is megoszthatják egymással annak érdekében, hogy minél teljesebb körű szórakozatásban legyen részük.”

Ha meguntuk a zenehallgatást, a 2 megapixeles kamerával könnyedén készíthetünk képeket, majd meg is oszthatjuk azokat blogunkon, vagy Bluetooth™-on keresztül barátainkkal.

W395 Walkman™ mobil

• Erőteljes basszussal rendelkező beépített sztereó hangszórók
• A sztereo headset segítségével a mobiltelefont igazi zenelejátszónak is használhatja
• Egy igazi Walkman™-t vehet kézbe, amely a TrackID™ szoftverrel egészül ki
• TrackID™ - könnyedén rátalálhat arra a dalra, amelyet éppen a legjobban szeret
• Kristálytiszta, 2 hüvelykes kijelző
• Mozgó játék támogatás

A W395 Walkman™ mobil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 hálózatokon működik. A készülék Blush Titanium (titán) színben lesz kapható 2009 első negyedévének végétől a kiemelt üzletekben. A telefon a későbbiekben lehetséges, hogy elérhető lesz Dusky Grey (szürke) színben is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.