BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új Nokia zenetelefon a piacon - "Mondd és játszd"

A Nokia bemutatta a Nokia 5630 XpressMusic telefont, egy új, szupervékony, S60-alapú készüléket, amely teljes szórakoztatási élményt kínál. Segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen játszhatnak le zenét, videókat és játékokat, valamint oszthatnak meg tartalmat.

A sorozat hagyományaira építve, a készülékben jó minőségű zenelejátszó található az audiominőség érdekében, így útközben is lejátszhatók a zenék és videók.

Mindemellett, megtaláljuk a zenéhez elengedhetetlen összetevőket, mint az akár 3000 zeneszám tárolására alkalmas 4GB-os memóriakártyát, amit igény szerint 16GB-ig bővíthetünk microSD kártyával, valamint minden főbb digitális zeneformátum támogatását és egy 3,5mm-es AV jack-dugót.

A készülék bemutatja a Nokia innovatív, hangirányítású „Mondd és játszd” funkcióját, melynek köszönhetően a fogyasztóknak csupán ki kell mondaniuk kedvenc előadójuk nevét vagy zeneszámuk címét, és azt automatikusan lejátssza a készülék.

A felhőtlen zenei élményt kínáló telefon kompatibilis a Nokia Music Store-ral, így a fogyasztók böngészhetnek a bolt zeneszámai között és megvásárolhatják azokat, ahol ez lehetséges.

A Nokia Music PC szoftver pedig lehetővé teszi a dalok egyszerű – „fogd és vidd” – áttöltését és az összes zenei gyűjtemény rendezését.

Bizonyos piacokon a Nokia 5630 XpressMusic telefont Comes With Music készülékként árusítják. A telefon, amely egyént helyezi előtérbe, kezdőképernyője azokat az embereket és tartalmakat emeli ki, amelyek a legfontosabbak a felhasználó számára.

A Kapcsolatok parancssorban a 20 legkedvesebb barát vagy üzleti kapcsolat egyenesen a kezdőképernyőről elérhető a teljes kommunikációs történetükkel – a legutóbbi e-mailjeikkel, üzenetekkel, hívásokkal és elmentett fényképeikkel – együtt.

A kezdőképernyő alján található parancsikonokkal a leggyakrabban használt alkalmazások érhetők el, mint a zene, a rádió, az internet, az N-Gage és a fényképek.

A Nokia készüléke teljes N-Gage élményt nyújt, a kezdőképernyőn található N-Gage parancsikonnal. Az N-Gage a vezető játékkiadók teljes kínálatát felvonultatja, lehetőséget ad többszereplős játékokra és a fejlődés nyomon követésére, valamint barátok felvételére ellenfélnek.

Ezen felül, a teljes fókuszú, 3,2 megapixeles, vakus kamerával, a képeket és a videókat rögzíthetjük és megoszthatjuk kedvenc online közösségünkben, mint a Share on Ovi, a Flickr vagy a Facebook.

A készülék 2009 második negyedévétől kezdve lesz elérhető bizonyos piacokon.

Fotók a készülékről

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.