BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gulyás, paprika, sebészet - Irány a Perzsa-öböl, magyarok!

Főként arab országokból érkező befektetőket és potenciális vendégeket várnak a ma kezdődő budapesti Európai Egészségturizmus Kongresszusra.

A Perzsa (Arab)-öböl országainak döntéshozói, akik az egészségügyi rendszerük hiányosságait a külföldi kezelések teljes finanszírozásával oldják meg, a konferencia keretében alaposan megismerik Magyarország egészségturisztikai kínálatát. Az a cél, hogy a vendégeket ne csupán a klasszikus hungarikumokkal – mint a gulyás és a paprika – vonzzuk hazánkba, hanem olyanokkal is, mint a Pető-módszer.

Walkó Miklós, a Magyar Turizmus Zrt. elnökségének tanácsadója a Világgazdaságnak elmondta, Csehországba és Szlovákiába már régóta érkeznek tehetős arab vendégek, akiknek ellátását az ország biztosítója fizeti, a magyarországi kínálatot azonban nem ismerik. Az eseményre olyan szakértőket is várnak, akik befektetési lehetőséget látnak a hazai egészségturisztikai piacon – hangsúlyozta.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.