BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Microsoft "az Asztalra hívja" a reklámozókat

Újabb lehetőséget nyit a Microsoft a reklámozni vágyó vállalatok előtt. A hirdetések az internetről a helyi számítógépre kerülhetnek át.

A Microsoft többek között a Porschével, a Pepsivel és a Twentieth Century Foxszal kötött megállapodások értelmében a cégek reklámjai közvetlenül a helyi számítógépen, a Windows 7 képi és hang alkalmazásaiban jelenhetnek meg – írja a Daily Telegraph.

A jövőben a tervek szerint a reklám felületekhez csatlakoznak az Internet Explorer 8 kiegészítései is, amelyek a hirdető honlapjára irányítják a felhasználókat. A vállalkozás egyelőre kísérleti jelleggel, jövő októberig fut.

A projektet örömmel fogadták a hirdetők, a felhasználók reakcióira később derülhet fény. A Microsoft a múlt hónapban jelentette be az Office 2010 Starter Edition érkezését, amely csak az új PC-ken jelenik meg és amelyet a reklámokból finanszíroznak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.