BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új dimenziókban az iPod/iPhone és az MP3 lejátszók

A Memorex idén ősszel olyan újdonságokkal rukkol elő, mint a miniMove hordozható audio- vagy a SingStand karaoke rendszer. Az új, divatos termékek legtöbbje egyaránt használható otthon illetve út közben is. Fontos jellemzőjük a könnyű kezelhetőség, még használati utasításra sincs szükség működtetésükhöz.

„Az Imation az új Memorex termékcsaláddal olyan kiegészítőket kínál az iPodokhoz és iPhone-okhoz, amelyek rendkívül könnyen kezelhetők, bárhol használhatók, és a különböző designoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt” – mondta Negyeliczky Sándor, az Imation délkelet-európai képviselője.

A stílusos és könnyen használható, hordozható sztereo rendszer, a miniMove egyaránt használható iPoddal, iPhone-nal és MP3 lejátszóval is. Segítségével ott és akkor hallgathatjuk meg kedvenc dalunkat, amikor és ahol csak akarjuk.

A SingStand új dimenzióba helyezi az iPod/iPhone valamint az MP3 lejátszók használatát. Lehetővé teszi, hogy kedvenc dalunkra bárhol és bármikor fergeteges karakoe előadást mutassunk be, mivel a rendszer kiszűri a vokált a zeneszámokból. A készülékhez csatlakoztatható gitár vagy még egy mikrofon is, így kísérhetjük dalainkat vagy akár duetteket is elő lehet adni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.