BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A digitális (gép)írástudás is fejleszthető

A számítógépes mindennapok részévé vált, hogy elektronikus formában intézünk mindent, amit lehet: levelezünk, kommentálunk, táblázatokat készítünk, riportokat írunk, vagyis gépelünk. Naponta koptatjuk számítógépünk billentyűit anélkül, hogy igazán tudnánk, hogyan is kellene a billentyűzetet kényelmesen és hatékonyan használni – és ezzel akár napi szinten egy órát megtakarítani. A szabályos vakírás során az ujjak negyedannyi távolságot tesznek meg a billentyűzet felett, mint ha két ujjal pötyögnénk be ugyanazt a szöveget, és a tekintetünket sem kell a monitor és a klaviatúra között megosztani.

Az igen idő- és költségigényes gépírásoktató tanfolyamok mellett a piacon évek óta jelen vannak különböző oktatóprogramok dobozos formában. Ezek hátránya, hogy csak egy számítógépen használhatók. Az új szoftver segítségével bárhol gyakorolhatunk, ahol van internet.

A NetType.net kiadását többéves fejlesztés előzte meg. A fejlesztők több mint tízéves tapasztalata a gépírás-oktatási szoftverfejlesztés területén is sokat segített az új oktatási portálnál, amely ötvözi a modern internetes technológiát a többéves gépírás-oktatási tapasztalattal. A szoftver segítségével bárki időbeosztásának megfelelően, saját ütemében haladva napi 45 perc gyakorlással 8-12 hét alatt el tudja sajátítani a tízujjas vakírás alapjait.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.