BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rekordszinten az Audi eladásai

Novemberben 5,2 százalékkal emelkedett éves alapon az Audi eladásainak száma – derül ki a társaság beszámolójából.

Az 5,2 százalékos növekedéssel 87 070 gépjárműre nőtt novemberben az értékesített Audik száma. A múlt havi bővülést elsősorban a nagyobb kínai, amerikai és németországi kereslet produkálta.

Az Egyesült Államokban 38 százalékos bővülést ért el az Audi, így összesen 9 365 gépjárművet értékesített. Kínában az értékesítések számának növekedése elérte a 7,2 százalékot, összesen 17 692, Németországban pedig 1 százalékos bővülést ért el a társaság, így az értékesített autók száma elérte a 22 055 darabot.

Az év első 11 hónapjában a társaság értékesítéseinek száma elérte az 1 003 900 autót, ezzel felülmúlták az eddigi rekordnak számító 2008-as értékesítési adatot. Éves alapon 15 százalékkal több gépjárművet értékesített a társaság novemberig.

A megrendelés állomány alapján Peter Schwarzenbauer, az Audi igazgatótanácsának tagja úgy látja, hogy igen erős évet zárhat a társaság 2010-ben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.