BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egészségügyi kereső iPhone-ra is

Mintegy egymillió orvosi, egészségügyi vonatkozású kifejezést tartalmazó egészségügyi kereső vált márciustól ingyenesen hozzáférhetővé az iPhone-nal rendelkezők számára. Az interneten HealthMash néven már ismert szoftver mobilos verzióját is a WebLib Kft. készítette, az Apple pedig befogadta alkalmazás-piactere, az Appstore kínálatába.

A folyamatosan frissülő tudásbázisban az új fejlesztésnek köszönhetően mostantól bárhol kereshetővé válnak a gyógyászati fogalmak, beleértve a betegségek többségét, az azokhoz tartozó vizsgálati és kezelési módokat, valamint a felhasználható gyógyszereket és természetes gyógymódokat egyaránt. Az Apple okostelefonjára fejlesztett alkalmazás kezelése nagyon egyszerű. Kezdőlapként az internetről már jól ismert oldal jelenik meg, ahol rákereshetünk a kívánt kifejezésre. A hagyományos találatokon kívül lehetőség van képek, esetleg videók megtekintésére is.

A magyar szoftveres vállalkozás fejlesztette a Startlap keresőjét, a Debreceni Egyetem, illetve a Magyar Tudományos Akadémia könyvtári adatbázis-kereső megoldásait. Fejlesztéseiket használja az USA több könyvtári, egészségügyi adatbázisa, illetve intézményi keresője is. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.