BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felgyorsítja mobilhálózatát a T-Mobile

Holnaptól az adatátvitel szempontjából legforgalmasabb kétszáz bázisállomásán a T-Mobile bekapcsolja a szupergyors HSPA+ alapú mobilinternetet, amelynek névleges sebessége 21 Mbps – jelentette be Király István, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese.

A távközlési nagyvállalat a hálózatfejlesztési lépéssel együtt jelentős átalakítást hajt végre a mobilinternetes díjcsomagjaiban. A szolgáltató augusztus 1-jétől a névleges sebesség szerint főleg böngészésre és e-mailezésre szolgáló díjcsomagokat, valamint intenzív internetezéshez ajánlott szupergyors mobilinternet-díjcsomagokat különböztet meg. Az utóbbiaknál, amelyek újonnan kerülnek a portfólióba, nemcsak a letöltési sebesség növekszik, hanem a forgalmazott adatmenynyiség is, a kisebbik csomag 16, a nagyobbik 26 gigabyte-ot jelent.

Az eddigi mobilnetes csomagok előfizetői havonta egy gigabyte-tal több adatmennyiséget tölthetnek le a jövőben, viszont az eddigi 7,2 Mbps-ben limitálják számukra a letöltési sebességet. Az üzleti mobilinternet-portfólió egyelőre nem változik, azonban a nagyobb adatmennyiséget nyújtó csomagokban elérhetővé válik a HSPA+ szolgáltatás. n VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.